De Klussenier Pascal Pak
De Klussenier Pascal Pak

Mossel 73
3225 BG Hellevoetsluis

Dien uw offerte-aanvraag in   

0181 88 20 34
06 1406 8862
p.pak@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 53.244.508

Even voorstellen

Mijn naam is Pascal Pak en ik ben trotse eigenaar van allround klusbedrijf De Klussenier Pascal Pak. Ik woon in Hellevoetsluis samen met mijn vrouw Claudia en drie kinderen. Voor heel Voorne Putten ben ik beschikbaar voor alle soorten onderhoudswerkzaamheden, renovaties en verbouwingen.

Na een technische opleiding ben ik al snel in de bouw terechtgekomen. Ik heb ruim 12 jaar ervaring in de onderhouds- en renovatiebranche. Hierin heb ik mezelf ontwikkeld tot een allround vakman. Doordat ik een eigen klusbedrijf heb ik de vrijheid om vanaf het begin tot het eind betrokken te zijn bij uw klus. Ik neem graag de tijd om met u mee te denken, zorg voor de vakkundige uitvoering en leg de lat hoog wanneer het gaat om de afwerking.

U kunt bij mij terecht voor vrijwel alle klussen. Werkzaamheden zoals timmeren, renoveren van badkamer of toilet, zolder opknappen, stuken of spachtelen, maar ook voor buitenwerkzaamheden zoals gevelbekleding, het maken van kozijnen en het plaatsen van glas bent u bij mij aan het juiste adres. Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor de “kleine klus”, een lekkende kraan, een losse dakpan, ik help u met plezier.

Het plaatsen van VELUX dakramen behoort tot een van mijn specialiteiten. Doordat ik door VELUX gecertificeerd MontagePartner ben kan ik u optimaal adviseren over VELUX daglichtsystemen, dakvensters en accessoires. Kortom, uw allround vakman voor al uw klussen en verbouwingen.

Ik voorzie u graag van deskundig advies en desgewenst ga ik met u mee naar de showroom zodat ik u nog beter kan adviseren. Ik reken geen voorrijkosten en geef vooraf een vrijblijvende offerte. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend telefonisch of per mail contact met mij op. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...